anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU va rag ajutati-ma de ieri dimineata ma doare capul imi vine sa vomit si ma doare burta rau am stari de lesin si nu pot manca nimica ce sa fac?sadDau fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bubbiubbi a răspuns:

Nu iti face griji! Mie mi se intampla cam de 5 ori pe anlaughing ai facut o indigestiehappy si trece in vreo 3 zile... daca te simti rau poti sa te duci la spitalul de copii sau la medicul de familie si o sa iti dea niste pastilehappy eu in vara am patit asa de 3 ori si a 3a oare m-am dus la spital ca vomitam in continuulaughingsi latine nu cred ca e asa de grav daca nu ai vomitat. Ia un redigest, e natural, gasesti la plafar si un ceai de menta pentru durerile de burtahappy
sper ca te-am ajutat si nu te ingrijorahappy
sanatate

9 răspunsuri:
| Ina93 a răspuns:

Astea se intamplat la o femeie gravida
daca stii ca nu esti du-te la medicul de familie si spune-i si o sa iti dea un tratament

| zDenYz a răspuns (pentru Ina93):

Am 11 ani :O

| zDenYz a răspuns (pentru Ina93):

Si nu am avut contacte sexuale cu nimeni niciodata

| Ina93 a răspuns (pentru zDenYz):

Ei atuncea sunei mamei tale ca tie rau si sa te duca la spital se mai poate face si de la apendicita chestia asta

| stelyii a răspuns (pentru zDenYz):

Pai esti micuta pentru contacte sexuale.happy, anunta-ti mamaica! poate ti s-a aplecat de la ceva. spune-i sa te traga pe maini! sau oi fi deochiata!

| EchoWinds a răspuns:

Hei...fa un ceai de menta

| Kohl_Simona_1996 a răspuns:

Sa mergi la un doctor sa nu faci complicatii.

| AGOR a răspuns:

Du-te la spital.Iar nu poti fi gravida pentru ca cand esti gravida mananci mai muilt.

| bossulbossboss a răspuns:

Esti sigur insarcinata