Ma mira faptul ca in Austria nu au descoperit motivul pentru care ai slabit atit de tare! Pot sa te intreb la care spital ai fost in Austria? Ti-au facut si analizele pentru functia tiroidei? pentru ca hipertiroidia te slabeste f mult? Uite mama mea cind a fost tinara avea aceleasi pr ca tine,si a cautat ceva naturist ca sa se ingrasa,si un naturist i-a dat o reteta cu aloea vera si s-a ingrasat, ö pastrez eu si acum, daca doresti pot sa ti-o dau.scrie-mi un mesaj daca te intereseaza.sanatate iti doresc
Trebuie sa fie ceva care sa iti placa si sa aiba calorii sau bazeaza-te pe carbohidrati...eu iti recomand sa consulti un nutritionist si sa iti recomande in functie de ce iti place, o dieta de ingrasatstiu pe cineva care era ca si tine si in curs de jumatate de an a pus cam 10 kg si se simte foarte bine! in rest e greu sa ne dam noi cu parerea mai ales ca este posibil sa ai vreo afectiune(Doamne fereste)de care nu stii! Bafta si pofta mare
Tu trebuie sa mananci mai mult decat consumi, consulta un nutritionist si o sa iti dea el o reteta hiperproteica cu care sa te ingrasi.si daca nici asa nu functioneaza deoarece spui ca nu ai pofta de mancare, fa-ti shakuri din pudre proteice pe care le folosesc culturistii, asa sigur e imposibil sa nu pui pe tine.
SAl
Mergi la un cabinet de teste microbiologice si ceri test pentru ericobacteria (e coli) mai cunosc personal pe cineva care subit pierdea kg dupa kg si la fel nu i-a dat nimeni de capat pana nu a facut testul respectiv.
Sanatate
P.s. Nu are de ce sa ti fie rusine de corpul tau, cat despre sex, stai linistita.
Mai bine ti-ai face cateva analize medicale de toate felurile...parerea mea este ca nu e normal sa slabesti atat de mult intr-un timp atat de scurt.
Bianca292006 întreabă: