Există markerii tumorali pentru cancer. La 19 ani nu cred că ai putea avea așa ceva. Nu mai citi tot ce scrie unul și altul pe internet, îți faci mai mult rău decât bine.
Daca măseaua se cariază e normal sa te doara.
Amețeala și vederea încețoșată poate semnaliza și o carență de vitamine. Posibil simptomele de care suferi sa nu aibă nicio legătură unele cu celelalte. Doar că au apărut în același timp și le conectezi tu.
Mergi la medicul de familie. Nu te panica inutil.
Nu faci tumori asa usor si in orice caz daca s-ar manifesta asa, ar fi descoperite la timp si nu ar mai mult lumea. Si ca analize nu exista analize specifice care sa spuna ca ai tumora.
Multumesc chiar sunt speriată rau! Am avut o durere de măsea si acum mi.a mai trecut. Dar ametesc si vad incetiosat. sunt asa speriată încât am facut si un atac de panică tremur si ma doare burta. sunt foarte sperioasa de fel doar ca mie nu mi s-a mai intamplat asa ceva. Di am citit pe net tot felul de chestii si sunt panicată rau!
Nu mai citi toate prostiile pe net ca nu sunt adevarate si diferă de la o persoana la alta. Si anumite simptome pot fi si de la autosugestie.