| Bianca85030 a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Am 19 ani si de câteva zile ma doare o măsea, ideea este ca am inceput sa ametesc si sa vad încetosat. Tensiunea o am normală. Ideea este ca deja am inceput sa ma panichez deoarece am citit pe net ca pot avea pana si tumoare pe creier, sunt foarte speriată. Maine ma voi duce la dentist pentru extractie. Imi voi face si analizele. Ideea este daca imi fac analizele imi va iesi daca am tumoare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| LaraClarice a răspuns:

Există markerii tumorali pentru cancer. La 19 ani nu cred că ai putea avea așa ceva. Nu mai citi tot ce scrie unul și altul pe internet, îți faci mai mult rău decât bine.
Daca măseaua se cariază e normal sa te doara.
Amețeala și vederea încețoșată poate semnaliza și o carență de vitamine. Posibil simptomele de care suferi sa nu aibă nicio legătură unele cu celelalte. Doar că au apărut în același timp și le conectezi tu.
Mergi la medicul de familie. Nu te panica inutil.

| Antopuff a răspuns:

Nu faci tumori asa usor si in orice caz daca s-ar manifesta asa, ar fi descoperite la timp si nu ar mai mult lumea. Si ca analize nu exista analize specifice care sa spuna ca ai tumora.

| Bianca85030 explică (pentru Antopuff):

Multumesc chiar sunt speriată rau! Am avut o durere de măsea si acum mi.a mai trecut. Dar ametesc si vad incetiosat. sunt asa speriată încât am facut si un atac de panică tremur si ma doare burta. sunt foarte sperioasa de fel doar ca mie nu mi s-a mai intamplat asa ceva. Di am citit pe net tot felul de chestii si sunt panicată rau!

| Antopuff a răspuns (pentru Bianca85030):

Nu mai citi toate prostiile pe net ca nu sunt adevarate si diferă de la o persoana la alta. Si anumite simptome pot fi si de la autosugestie.