Atunci gaz. Sau cumparati de la farmacie ceva sampon sau solutie impotriva paduchilor. Nu trebuie sa te tunzi, dar trebuie sa te speli foarte bine cu acel sampon/solutie speciala si sa scapi de toate ouale. Trebuie sa te ajute cineva la asta, singura nu o sa poti.
Petrol ai putea sa gasesti in plafar.
Nu se mai gaseste niciunde.am intrebat si la benzinarie
Lindinile(ouale) nu vor sa cada! Am si piaptan cu dinti metalici! va rog ( ajutor
Nu o sa cada. Trebuie sa te ajute cineva cu extrem de multa rabdare si sa le ia tot cate unul...
Daca am folosit o solutie si un sampon impotriva lor,ma gandesc ca au murit,paduchii nu mai sunt in schimb au ramas ouale lor,parca la inceput inainte sa folosesc produsele au fost mai "umflate"acum parca sunt mai dezumflate, ouale sunt moarte? Ma gandeam ca sa ajut alunecarea lor, sa mi intind parul cu placa, precizez ca parul meu natural este cret... si este foarte greu,, da ma ajuta cineva dar este foarte greu cum imi pot da seama daca au disparut cu totii? si nu mai este nici urma de vreun ou sau paduche? prin pieptenele acela stergandu l pe un servetel nu prea observ niciun ou.
Ouale nu mor. Acum ai scapat de ei, dar din ouale ramase o sa iasa altii. Acea persoana trebuie sa te verifice foarte bine si sa scoata fiecare ou pe care il vede. Si mai foloseste acel produs cateva zile dupa ce nu mai vezi niciun paduche. Astfel cei care o sa mai iasa sa moara repede si sa nu apuce sa faca alte oua.
Mersi mult, eu zic ca nu mai am niciun ou, niciun paduche nimic,, sper sa fi scapat se poate sa fi luat de la o prinzatoare de par pe care am imprumutat o altei fete?
Da, se poate lua de la orice a intrat in contact cu un par infestat.
Atunci gaz. Sau cumparati de la farmacie ceva sampon sau solutie impotriva paduchilor. Nu trebuie sa te tunzi, dar trebuie sa te speli foarte bine cu acel sampon/solutie speciala si sa scapi de toate ouale. Trebuie sa te ajute cineva la asta, singura nu o sa poti.
Petrol ai putea sa gasesti in plafar.
Am uitat sa precizez ca am parul lung si cret ( nu vreau sa-l tund.sunt curata, ma spal de 3-4 ori pe saptamana pe cap, probabil i-am luat de la cineva HELP!