| Cezzyyy a întrebat:

Buna TPU...va rog ajutati-ma. e 4 si in sfert dimineata si plang de durere, nu mai pot. ma doare ureche asa de tare, cred ca am infectie sau ceva.nu vreau sa o scol pe ma asau pe tata ca se supara si nici nu cred ca s-ar scula, dorm dusi.Idee e ca acum o una m-a tras curentul si m-a durut urechea dar mi-a trecut. de 2 saptamani m-a apucat iar durera, dar de data asta mai tare si s-a ajuns pana aici, unde nu pot suporta durerea si plang...nu e genul meu, ma doare asa de tare. mama imi punea ulei cald in ureche si i-am zis lui tata sa imi cumpere picaturi dar a uitat. Ziceti-mi ce sa fac ca nu stiu daca ma duc la doctor, plang de durere, va rof, nu pot dormi noapea, ce sa fac?!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Scoal-o ca nu te cearta daca te doare ceva si se va ocupa ca sa iti treaca durerea. Singur nu iti poti turna ulei cald.