Cumpara un spray universal anti-insecte (recomand "AROXOL" - se gaseste in Kaufland) si sufla bine in zonele unde vezi asemenea "creaturi". Iesiti toti din camera pentru un jumat de ora, dupa care aerisiti bine camera. Daca tineti ferestrele deschise, atunci montati pe ele sita pentru tantari.
Pai este cazul sa puneti mana sa faceti curatenie in casa, nu sa astupati mizeria si sa va puneti masca pe fata si manusi in maini, ca nu-i nromal sa se adune gandacii.
Naibii știe, da mâine cu otrava peste tot și sub pat, in toate colturile pulverizează.
Bună. Se poate să fie vorba de miriapodul de casă. Am întâlnit și eu o dată în cameră o așa insectă și am avut aceeași reacție ca tine. Dar am citit pe internet că ele sunt inofensive pentru om, deoarece scopul lor este de a elimina furnicile, păianjenii etc. Deci dacă vrei să scapi de ele, nu trebuie să ai alte insecte prin cameră, sau flori, umiditate etc. (Din ce am citit pe internet). De asemenea ele nu pot mușca, dar pot înțepa însă am citit că ele nu sunt purtătoare de boli și sunt inofensive pentru om.
___Enzo întreabă: