| Yone16 a întrebat:

Va rog care ma poate ajuta prin a imi spune cum sa scap de matreata? ma spal cu sampon anti-matreata, dar degeaba(tot am matreata)ce trebuie sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| mymed a răspuns:

Alterneaza samponul la fiecare 4 saptamani
http://www.mymed.ro/cum-scapi-de-matreata.html

| tiriboxi a răspuns:

Buna recomandarea mea este sa folosesti un sampon natural impreuna cu citeva produse care pot rezolva aceasta problema acestea pot fi procurate de la firma care eu colaborez de 10 ani cu rezultate remarcabile in acest domeniu contact tiriboxi@gmail.com sau tel 0765948501

| ASIGURATORUL a răspuns:

Incearca Kertyol de la Ducray

| Marina1000 a răspuns:

Foloseşte şampon cu Nizoral.se găseşte la Farmacii.100% rezultate garantatehappy. după aproximativ 3-4 spălari.p.s...citeşte instrucţiunile de utilizare:*... funda?batting eyelashes

| yourfriend111 a răspuns:

Dutel a farmacie si cumpara samponul numit "Nizoral" este o sticluta micuta de culoare alba si pretul este destul de piperat insa garantez 100% ca vei scapa de matreata
-Cum sa te speli pe cap.
In cazul in care nu iti permiti Nizoral te voi invata sa te speli bine pe cap.
Majoritatea matretii provine din 2 cauze:
- nu te clatesti bine de sampon.
- iti pui caciula sau iti acoperi capul la putin timp dupa ce te-ai spalat.

| Spufulette a răspuns:

Si eu am aceeasi problemastraight faceun coleg de-al meu spune ca daca te speli pe cap cu Sapun Dove scapi de matreatahappyincearca si spune-mi daca functioneazahappy

| moraruvictorash a răspuns:

Ai grija cum te speli.nu roade pielea de pe cap prea tare.deoarece ea are de suferit.maseazo ushor.si 100% o sa dispara ar mai fi si cu urzica o fierbi si te speli.are vitamine...dar incearca cum team zis! funda?

| SensInvers a răspuns:

Si eu cunosc pe cineva la fel. Mergi la farmacie si spune o sa gasesti in functie de bugetu' pe care il detii.

| WinTerDrEam a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa consulti un medic.

| savior a răspuns:

Iti propun sa te adresezi la un dermatolog