| 20deCentimetriRecords a întrebat:

Buna TPU... VA ROG FRUMOS SA CITITI
Tatal meu a facut hemipareza stanga (paralizat pe toata partea stanga, inclusiv fata) dupa un AVC (accident vascular cerebral), a fost dus la spital cu salvarea si l-a internat Duminica, el nu are platit CAS'ul, deoarece nu a lucrat de ceva vreme cu contract, la spital l'au tinut pana vineri si l'au facut iesirea, cu toate astea el inca nu poate sa se miste din pat si eu nu am nici un ban sa il intretin, nici macar de pampers, va rog frumos ajutati-ma, am 17 ani, imi vine sa ma omor ca nu mai pot, sunt mult prea singur si nu stiu ce sa fac.
NTREBAREA PRINCIPALA: mai il poate tine la spital daca sun la 112?!
ca eu nu mai suport, debea il duc la baie si ma injura intr'una daca nu fac ce zice, cand imi zice WC... in cateva secunde face pe el... si de abia mai rezist, nici sa manance nu poate singur, de ce l'au externat? vreau il i'a inapoi va rog ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| florin616 a răspuns:

De internat n-o sa-l mai interneze DACA a fost luna asta, numa in caz de urgenta mare.Din cate inteleg nu ai pe nimeni sa te ajuta(ruda, prieteni)?! macar sa te ajute cu bani de pampers.E nervos pentru ca nu are destula serotonina in creier(substanta care se secreta in creier cand esti fericit)da el are valori de serotonina acum normal ca e paralizat si se simte neajutorat, nu-l baga in seama, pune-te si tu in locu lui.Iti inteleg da tocmai ca iti vine ca iti vine ''sa te omori'' e pentru ti la el si ti-e greu sa-l vezi ca se chinuie,trebuie sa intelegi mort nu-l poti ajuta si esti prea tanar,sa te gandesti la asta macar tu macar esti sanatos, pune-te in situatia lui, de aia trebuie sa faci tot ce poti, lasa trece si angoasa asta, intr-o zi o sa te uiti in urma si n-o sa mai simti ce simti acum.Dar acum incearca sa faci tot ce poti sa-l ajuti.Ai rabdare cu el, intreba-l ce il doar, vorbeste cu el.Si incearca sa faci rost de niste bani de la vecini sau prieteni imprumuta-te sa-l ajuti.Multa sanatatea pentru taicato si tie multa rabdare, e greu si pentru tine, esti prea tanar sa dai piept cu probleme din astea, e normal sa ai reactia asta.Ai grija!

| florin616 a răspuns (pentru florin616):

Valori mici de serotonina*

| Ioan_Ionut_1997 a răspuns:

Saraca de tine imi pare rau de tine.Si fi optimista dumnezeu te va ajuta