| tiaRa12 a întrebat:

Va rog frumos sa luati in serios aceasta intrebare.Deci sunt fata si am 13 ani si am par jos adică par pubian e mare si vreau să scap de el insă nu stiu cum.Credeti ca ar trebui sa vorbesc cu mama sau ce as putea face? Va rog sa ma ajutati;(

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Cu crema epilatoare e cel mai simplu, cea de la Veet iti incetineste si cresterea parului

| RAY a răspuns:

Orice ai face, nu uita ca se irita sa iei ceva fara alcool pentru iritatie, si mare atentie, desigur ca trebuie sa vb cu ea

| FatUglyVirgin a răspuns:

Incearca sa-l mananci.

| ThatsTheSpirit a răspuns:

Cu lama nu prea e bine să îl iei pentru că nu faci decât să îl îndeseşti şi să faci fierele mai groase (şi te poţi şi tăia). Cu ceară e cel mai eficient doar că doare foarte tare. Dacă eşti mai sensibilă de felul tău, îţi recomand crema depilatoare, şi varianta asta e bună. Vorbeşte dacă vrei cu mama ta şi sfătuiţi-vă. happy

| TeDrqq a răspuns:

Nu femeie, iiei forfecuta frumos si il faci cat de mic posibil apoi iei frumos bicul (de preferat nu al tatalui tau) si il razi. Toate aceste actiuni le faci in dus.

FUNDA?

| AnaCool120 a răspuns:

Hm te-as sfatui sa vorbesti cu mama ta despre asta, iar daca nu ai putea pur si simplu sa folosesti crema epilatoare happy