| Deeiutss a întrebat:

va rog mult cititi crying. am o fractura de radius si docorii mi-au redus-o de 2 ori (cu anestezie totala) pentru ca s-a deplasat. Am stat cu ghips 6 saptamani si ieri am fost iar la control si mi-au zis ca nu s.au sudat deloc si iar s-a deplasat si luni o sa ma opereze si imi va pune tija. 1.Ma va afecta cu ceva daca ma ingrijorez? 2.Am nasul infundat. e posibil sa ma sufoc? 3.Trebuie sa ma epilez pe mana? 4. Pot aparea complicatii gen o hemoragie si sa mor? 5.Cat dureaza operatia? Mama zice ca 20 de min dar o prietena a patit a fel si la ea a durat 3 ore. 6. Doare cand scoate ata? (ata cu care a cusut) Va rog un raspuns detaliat si SCUZATI CATEGORIA DAR SUNT DISPERATA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Nu stiu cat dureaza efectiv operatia dar tie ti se va parea cand te trezeste ca a durat o clipa,si eu am fost operata candva cu anestezie totala si atat am auzit,hai trezeste-te,e gata operatia,si ma miram grozav ca ma gandeam ca de ce asa repede, cat priveste atele nu doare, e o mica ciupitura dar nici vorba de durere, nu iti mai face atatea griji, doctorii au experienta si sunt sigura ca vor avea mare grija de tine