| MSLOVELY098 a întrebat:

va rog mult de tot ajutati.ma! de ceva timp am caderi de calciu care se manifesta urat! stiu ca e pe sistem nervos, amortesc vomi,tremur f rau! se numeste spasmofilie cu tulburari neuro vegetative! as vrea sa merg la un doctor sa inteleg exact ce e cu mine.sau sa imi fac un set de analize insa nu stiu ce analize ar trebui si nici la ce doctor sa ma duc! sunt din bucuresti! eu patesc asa de ceva timp si m.am tratat pentru asta insa acum mi s.a agravat si nu stiu unde ar trebui sa ma duc sa fiu sigura ca mi se spune exact ce am si sa ma fac bine! astept un raspuns cat mai repede va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai du-te la un doctor.sau i-ati niste calciu din ala efervescent te va ajuta. dar ce -l mai bine ar fi sa te duci la un doctor. pe care il cunosti tu. sau te poate indruma cineva apropiat. sper ca te-am ajutat.

| 23partyboy a răspuns:

Ai un doctor de familie,daca esti eleva/studenta esti si asigurata medical de stat, acum diagnosticul lasa sa l puna doctorul, el iti va recomanda si analize specifice.Multa sanatate!

| Felix65 a răspuns:

Nu te speria, am avut si eu si in timp s-a rezolvat. Trebuie sa te adresezi unui medic endocrinolog(cere medicului de fam o trimitere la Endocrinologie) care iti va prescrie tratamentul adecvat (in special fixatoare de calciu )si imediat te vei simti mai bine.Iti doresc multa sanatate!