| AndradaBăă a întrebat:

Va rog sa imi raspundeti urgent, si doar daca stiti!
Peste 5 zile merg la dentist, pentru a-mi pilii 3 dinti, pentru ca a inceput sa se formeze o carie. Mama a spus ca nu o sa doara... Hmm, va rog ajutati-ma! Mie imi este foarte fica, o sa ma doara?
Eu sper ca nu, deoarece caria este mica si nici nu ma dor dintii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| HighByTheBeach a răspuns:

Salut!
Daca e mica nu o sa te doara. Vei simti doar o mica neplacere, dar care va trece repede.Si sa nu-ti fie frica. pentru ca frica este cea mai mare boala a omului. Dca ti-e frica nu poti face nimic (sau cel putin aproape nimic).
O seara placuta! Pa!

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt micile anestezi care se dau cu ajutorul unor spray-uri, mergi liniștită.
Pa, pa.

| EuAli a răspuns:

Nu o se te doara pentru ca e mica caria?

| mimiwewem a răspuns:

Bună. Dacă caria este micuță, nu o să doară.
Poate o să-ți facă anestezie, și o să-ți fie și mai ușor.

| Roxana121 a răspuns:

Salut draga! nu ai de ce sa te temi, pentru ca acum medicina e foarte inaintata, si fac bine meseria fara acreva dureri, exista anestezie pentru asa ceva, vei primi o injecatre si nu vei simti nimic. Nu te teme si ai grija de dintii tai. happy

| lorennnna a răspuns:

Nu puiule, stai linistita:*
o sa simti doar ca iti face ceva acolo, nu durere

| Byilbo a răspuns:

Nu prea o sa doara pentru ca iti face anestezie
mult succes