Inseamna ca ai o dereglare menstruala de la administrarea gresita a pastilelor. Trebuie sa te vada in cel mai scurt timp ginecologul care ti-a prescris anticonceptionalele.
Doar un medic ginecolog poate sa-ti explice ce inseamna... noi nu avem de unde stii.
Cu atat zapaceala, ba ei doua pastile, ba nu iei, nici nu am inteles ce incerci sa explici...
Pana la urma care-i rpoblema, ai avut sex neprotejat si ti-e teama de o sarcina?
Altfeld e ce ai fi mentionat ca nu ai mai avut sex de la sf lui august, ce relevanta aavea asta in povestea cu uitatul pastilelor anticonceptionale?
Ma rog, ia-o de la capat si ai grija sa iei pastila in fiecare zi la aceeasi ora.
Pai am spus ca nu am mai intretinut relatii sexuale oentru ca nu vreau comentarii ca am ramas imsarcinata sau intrebari " ai avur contact sexul neprotejat?".De aceea am mentionat acest lucru.
Problema este ca mi-e mi-a trecut ciclul duminica iar acum mi-a venit iar ceea ce nu este normal! Si iar repet de aceea am mentionat ai de pastile. poate au vreo vina ele.
Ar trebui sa consulti un medic ginecologic bun! Numai el te poate ajuta! Numai bine!
Deeaandreea9156 întreabă: