Am avut neg pe deget pe la 11-12 ani, am folosit un remediu naturist, fără soluţii, creme şi alte porcării, şi a funcţionat. Bunica mea când tăia găina, lua de la ea RÎNZA PIPOTEI, este ca o piele groasă, zeama ei conţine un acid care arde. Iei o forfecuţă, o unghieră, tai pielea negului daca e groasă, altfel nu ajunge acidul la radacini şi freci tare cu rînza (cu capătul zgronţuros), deşi mă ardea, am frecat până a curs sânge, şi repetând chestia asta de vreo 4-5 ori mi-a trecut, şi n-a mai apărut. Eu zic să încerci, merge. Aaa, şi după ce te faci odată cu rînza, nu o arunca, o pui intr-o folie de aluminiu şi o pui la frigider, te mai poţi face cu ea cel puţin odată. Baftă!
Du-te la farmacie si intreaba de o solutie impotriva negilor. Sau daca locuiesti la casa... rostopasca este cea mai buna! Daca ai gasi un produs pe baza de rostopsaca ar fi super!
Am fost la cel putin 3 farmacii si tot mi s-au indicat plastori, verolit etc.
Din moment ce mi-a fost scoasa radacina nu cred ca ar mai trebui sa-mi apara.
Si ceva pe baza de rostopasca? Si eu am avut si asa mi-a trecut... daca nu, du-te la un doctor sa-ti recomande ceva, astfel incat sa nu se mai ajunga iar la operatie. E mare negul?
Acuma nu e asa mare, dar inainte a fost.