E destul de periculoasa problema, in sensul ca te poti ingrasa tare!
Senzatia de "foame" este din cauza dereglarii senzorilor de "prea plin" din stomac (cauzat de stress sau dereglare hormonala).
Iti sugerez sa bei cate 2 pahare de apa inainte de fiecare fel de mancare! Astfel, stomacul va fi umplut fara calorii, iar senzatia de "plin" se va regla inapoi, la normal. Este nevoie de un timp mai indelungat (2-3+ luni), dar merita!
Este valabil si pentru cei care vor sa slabeasca, avand chiar obezitate.
Dacă ti se pare ca mănânci o cantitate consistenta de mancare și tot nu te saturi si mai ieși și în greutate trebuie sa analizezi un pic treaba asta.
Dacă nu îți e pe baza de stres, sau supărare, poți sa întrebi medicul de familie ce te va trimite la niste analize.
Azi, de dimineață niște icre pe pâine, la prânz trei sarmale și puțină carne pe grătar, tort (fiind ziua lui fratimiu), și pe seara o ciorba de curcan
In general mănânc mâncare gătită, nu prea sunt cu fast food
Ți-e doar foame și atât.
Citind doar primele rânduri mă pregăteam să ți răspund crezând că te confrunți cu aceeași problemă ca a mea, adică bulimia și mâncatul compulsiv, dar citind tot aflu că tu ai și activitate fizică și deci nu pare nici să ai depresie sau ceva care să te facă să mănânci toată viața mult încât să te obișnuiești cu acest comportament compulsiv.
Din ce spui tu, totuși pare-se că ai avea probleme medicale, poate ceva legat de stomac sau nu știu, orice altceva, ce vreau să spun, nu pare că ai mânca psihic. Dacă mâncai psihic, ai fi fost depresivă, dacă nu depresivă, măcar ai fi avut starea aia de nimic oricum nu ar conta, nimic nu se întâmplă oricât aș lupta și ai fi așa doar un om care traversează prin viață, ai fi mers poate doar la școală sau muncă și atât, dar chiar și asta ți s-ar fi părut greu, ai fi mâncat mult și din cauză că poate ai fi avut o traumă în trecut, retrăiești iar și iar mâncând, evident că trauma trece peste ani și rămân doar urmele, una dintre ele poate fi un viciu, ceva în care îți îneci amarul iar și iar, dar nu știu dacă în cazul tău e vorba de bulimie sau altceva, doar tu știi cel mai bine ce poate fi.
Ce? Nu! Am 14 ani și nu am făcut o niciodată! La ce fel de cancer va referiți?