Si eu mi am scos polipii cand eram mai mica. Acum depinde unde ti i scoti, daca mergi la un spital te adorm si nu simti nimic. Eu am fost la un medic acasa care mi a dat doar un fel de praf in nas, dar grav pentru mine a fost frica de sange, apoi durerea. Nu trebuie sa ti fie teama, imbarbateaza te si fii curajoasa! O sa te ajute foarte mult sa ti scoti polipii, e pentru sanatatea ta, ca sa ti usureze viata. Polipii se scot prin nas, iar pe mine m a durat, dar eu am facut aproape pe viu, mi a dat un fel de praf care m a amortit pe moment. Oricum sa mergi la un spital, si sa nu ti fie frica. Pentru ca nu ajuta cu nimic, mergi la biserica si roaga te putin ca sa iasa totul bine. Poti daca vrei sa ti intrebi medicul de familie despre aceste lucruri. Sunt sigura ca ai pe multi aproape care o sa ti fie alaturi. Frica nu ajuta la nimic, trebuie sa o invingi si o sa vezi ca n o sa regreti. S au facut operatii mult mai periculoase, mai dureroase decat acestea, nu prea merita sa porti teama. Multa sanatate si sper ca te am ajutat putin.
Salutare! Stai linistita si eu eram la fel de speriata cand i-am scos. Polipii ti se scot pe gura, nu te doare, dar e cam "incomod".Iti baga un fel de penseta mare pe gura si gata. Nici nu dureaza un minut.Mult succes!