anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa raspundeti cu seriozitate.
Am o intrebare: capul penisului poate avea mai multe forme? Adica de exemplu, al meu arata cam asa: langa orificiu are aspect creponat, iar spre baza, pe o portiune, are aspect neted. Ma gandeam sa nu am candidoza, deoarece am vazut niste poze pe google.
O alta intrebare ar fi: O cantitate mai mare [nu exagerata] de smegma poate fi vreo boala[candidoza]?

Multumesc anticipat, sper sa intelegeti ca nu sunt prea stiutor in chestii din asteahappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

E normal sa fie " creponat", nu e acoperit de preput ca si baza care e neteda ca aspect. Candidoza da e secretie de culoare alburie cu aspect branzos, care de obicei de mancarimi. Daca te suspectezi c-ai avea mergi la medic, se trateaza usor.Numai bine.happy

| Psycho777 a răspuns (pentru Mihaela1964):

Pai mancarimi nu am niciodata, doar ca, cateodata, apare smegma [cred], dimineata, si cand se decaloteaza parca se lipeste pielea de organ.