Cum Dumnezue reusesti sa iei in 2 luni de vara, 6 kG?
Cand toata lumea slabeste pe rupte, ca-i atat de cald si nu se prea mananca.
Apuca-te serios de sport si taie dulciurile, sucurile, alcoolul si fainoasele, inclusiv: painea, pizza, pastele si foitajul.
Dieta Rina te condamna la ea toata viata... Pentru ca, timp de 90 de zile iti obisnuiesti corpul cu acele alimente ( carbo, amidon, proteine, vitamine ) pe zilele respective si daca revii la o alimentatie de om normal, o sa te ingrasi de doua ori mai mult. o sa iti provoci dezechilibre ale metabolismului si poti sa iti afectezi grav sanatatea.
Eu am inceput dieta Rina impreuna cu o prietena si ne documentam destul de mult despre ea. Multi au zis ca dupa ce au renuntat la dieta, desi mancau regulat, s-au ingrasat si mai mult.
Eu am renuntat la ea dupa o luna.
Ideea e ca am slabit cam 8 kg in 2 luni. mancam fructe si legume, crude sau fierte, piept de pui, ciorbe, etc, fara paine si consumand 2-3 litri de apa pe zi. Incearca o dieta hipocalorica. Adica mananci mai putin de 3000 cal/zi. gasesti pe net caloriile pentru fiecare produs in parte succes!
In opinia mea dieta este doar un "mâner" ce te ajuta să ți mai ușor cheia ce deschide ușa slăbiri, dar sportul este capătul care o deschide. Opinia mea