anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vara trecuta aveam multe bubite de la intepaturile tantarilor pe spate. La un moment dat voiam sa ma sparpin si din greseala am rupt o alunita (cam mare). Am pus vata cu spirt pana s-a oprit sangerarea.Nu am fost la medic. Acum a ramas un punct negru si in jurul lui alb. Mai reprezinta acum un pericol? Nu este nimic ineregula cu pielea mea sau cu celelalte alunite, cu nimic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Kidu6 a răspuns:

Alunitele sunt cam periculoase si nu e de joaca cu ele. Ar fi bine sa mergi la un medic sau sa te informezi de la cineva care lucreaza in acest domeniu, nu de aici. S-ar putea ca solutiile pe care ti le recomanda cei de aici sa nu fie folositoare sau corecte. E mai bine sa fii sigura. In orice caz sa nu incerci sa o rupi iar. E mai rau!

| Kidu6 a răspuns:

Stiu persoane care au patit la fel si dupa un timp au facut infectie si a inceput sa ii doara.

| Mikimihai1223 a răspuns:

Du-te la medic ar putea fi o infectie

| 27092003 a răspuns:

Du-te la doctor. alunitele sunt canceroase