| AnnB2 a întrebat:

Vin cu o problema destul de grava zic eu. Cand aveam 12 ani am avut o problema intima,aveam scurgeri cu aspect branzos, mancarimi si mai grav mi se exfolia pielea acolo jos. Mi-a trecut repede de la sine. Acum am iar aceasta problema insa au trecut 3 luni. Flosesc miconazol unguent fac spalaturi dimineata si seara la exterior..am folosit si canesten si nici un rezultat la ginecolog voi merge cand voi putea. Care a mai avut aceasta problema va rog sa ma ajutati, dau funa.Sanatate si sper sa nu vii se intample ca e oribil

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Tu te tratezi pentru o candidoza, pe care ai putea sa o faci de la excesul de antibiotice, de la contaminare cu altcineva din casa sau de la anumite produse pe care le folosesti pentru igiena intima. Ceea ce descrii corespunde unui diagnostic de candidoza. Ai aici un articol:
http://www.formaremedicala.ro/educatie-pacienti/candidoza-vaginala/
Citeste-l cu atentie, iti spune si ce poti sa faci. Daca esti virgina si nu poti introduce ovule, problema este mai greu de tratat.
Poate ca ai altceva (chlamydia, gonoree) desi daca ai 12-13 ani si nu ti-ai inceput viata sexuala e mai greu sa le ai. Ar trebui sa mergi la ginecolog, iti ia secretia si iti prescrie exact ce trebuie sa iei.

| ThePuffy a răspuns:

Asteapta pana mergi la ginecolog, si afli ce ai si cum se trateaza straight face. Insanatosire grabnica!

| AnnB2 explică:

Am 17 anii acum, nu mai sunt virgina din 29.09. 2014 am acelasi partener si niciodata nu am avut problema asta e sigurul baiat cu care am intretinut relatii sexuale.