| anonimadinAlba a întrebat:

Buna TPU! Vin si eu cu o intrebare legata de menstruație... vineri mi-a venit si am observat ca, atunci cand stau/dorm am fluxul abundent, iar cand ma plimb sau fac orice care implica miscare mi se opreste si imi vine f putin sau deloc. De exemplu ieri cand eram la o aniversare in prima parte cand ne-am jucat activity daca ma ridicam trebuia sa merg la baie urgent, iar dupa ce am inceput sa merg sa fac karaoke am ajuns la un flux scăzut spre deloc...
Este normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| SkivoRo000 a răspuns:

Haha, si eu am momente! E ceva normal! Nu stiu daca ai mai auzit, dar cand nu iti vine cica e ok sa faci sport sa iti vina mai rapid. asa si cu tine, cu noi. cat timp facem activitate si apoi stam pe loc, este mai abundent! Sunt zile si zile, hormonale.

| EllaAndreea1655 a răspuns:

Este normal, fiecare organism are propriul mod de a functiona. Este bine sa nu depui prea mult efort in aceasta perioada dar mersul e ok. E firesc ca atunci cand mergi organismul sa se concentreze pe intreaga activitate, iar in repaus pe menstruatie.