| Ajutor12344 a întrebat:

Buna TPU. Vineri după ce iubitul meu și a bagat 2 degete in vaginul meu (s-a spălat pe mâini fix înainte sa le bage) și după ce mi-a făcut oral (se spălase pe Dinți înainte) a început sa ma mănânce rău vaginul. A doua zi m au luat niște mâncărimi foarte rele și ma ustura când urinez. N am dormit toată seara trecută. Ieri am început sa fac niște chestii albicioase in jurul vaginului și in interior care au un miros dubios deci presupun ca am făcut candidoza. In seara asta nici acum nu am putut sa adorm deja e 3 50 și nu pot sa ma culc, ma mănâncă vaginul și simt ca ma doare capul. Ce credeți ca pot sa fac? El nu are nimic. Vreau sa dorm ma simt epuizata dar nu pot. Închid ochii sa dorm la 00 si când ii deschid deja e 3 dar nu simt ca am dormit deloc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la ginecolog!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Sa invete in puii mei sa se spele pe miini...

| Yuoia a răspuns:

Daca vrei sa dormi, mergi azi la medic. Ai facut o "frumoasa" infectie de care nu scapi fara medicamente.
Poate ca iubitul tau nu are nimic, dar este purtatorul unei boli. Nu ar fi rau sa mearga si el la un control.

| 4evergentleman2023 a răspuns:

Iubitul tau e posibil sa aibă IUBITE!