Orice ai face in caz de o astfel de apocalipsa nu cred ca poti sa supravietuiesti la infinit mai ales daca nu se gaseste o solutie/o rezolvare, proviziile se vor termina intr-o zi, invazia va fi tot mai mare....ma uit la The walking dead si mi-am zis de multe ori:sa ne fereasca D-zeu sa nu se intample asa ceva si in realitate...
In primul rand,aia care cred ca si-ar putea lua arme de foc care sa foloseasca la ceva sunt idioti.N-ai cum in Romania.
In al doilea rand, daca am ramane noi, civilii in viata cam care ar fi sansele sa fie ucisi aia care au arme ca sa le luam noi? Nu sunt prea mari sanse, iar daca este un virus sunt mari sanse sa fi si tu/eu/astia care raspund ucisi(transformati in zombie, tot aia e).
Dar daca ar fi ca-n filme...as fura niste arme si substante pentr explozibili.
Eu nu zic ca in filme...arme poc sniper headshot etc.ma refer daca chiar s-ar intampla asa ceva.
Aam uitat sa rad
Nu era nevoie sa razi tu. Era nevoie sa radem noi, ceea ce si facem.
Pai daca ar fi anuntata din timp as incepe sa fac provizii, probabil mi-as cumpara arme cutite, tot ce trebuie, as cauta cat mai multe lucruri sa supravietuiesc, inclusiv o camera subterana secreta.
Chestia e ca chestiile astea le faci pe moment, depinde si de situatie.
Cateva chestii faine si practice pentru supravietuire gasesti pe canalul de youtube Crazy Russian Hackers, are multe experimente dar are si chestii care ar fi foarte utile in cazuri de supravietuire.
Te-ai uitat la filmul de pe antena 1, vineri noaptea? eu as face ce au facut aia din film
Nu m-am uitat
E un film, horror-comedie cu invazia de zombi! e tare filmul, l-am vazut la tv
Ma joc no more room in hell...e de ajuns
Buna! Eu sincer m-as duce in pivnita si as lua armele si proviziile pr care tata le-a pastrat pentru Apocalipsa Zombie. Dupa o intamplare mai neasteptata de a noastra. Eram eu mama si tata in padure la un mic gratar si aer curat. Dupa ce am mancat bine am venit cu ideea sa nr plimbam, eu avand 9 ani acum 3 ani (acum am 12) si tata s-a uitat unpic la mine si a zis: cred ca esti destul de mare sa poti folosi asta, a spus el in timp ce deschidea portbagajul la masina. A scos 3 pistoale cu cate 10 gloante fiecare. Am intrebat pentru ce erau. El a dus privirea la pamant si a spus balbaindu-se: stii tu, poate apare un urs, un lup ceva... Am acceptat arma. Insa eram foarte confuza. Se facuse tarziu, era ora 7. Am zis ca ma duc pana in padure sa imi fac nevoile. A zis mama ca prin dreapta e un wc public. Am mers. am mers... si am ajuns intr-un loc plin de deseuri... plasticuri, hartii, sticle etc. Apoi m-am uitat mai bine si am vazut un om stand dupa un copac si mancand ceva. Am zis ca e un amarat de pe la colturi. Am zis "Domnule?'' S-a uitat deodata la mine. Era slab, murdar si mirosea a mort. Avea ochii galbenii si lipsiti de viata. Se intrepta spre mine si imediat mi-am dat seama ca era un zombi. Am ramas intepenita, nu stiam ce sa fac, sa fug sau sa tip. Apoi mi-am amintit. Aveam arma de la tata. Am scos pistolul din buzunar si am tras. Tata a venit in graba, m-a luat in brate si m-a dus la masina. A zis sa uit ce s-a intamplat acolo. Psadurea e in Bruxel Belgia. Stiu ca e greu de crezut, asta mi s-a intamplat si vorbesc serios. Apocalipsa cu zombi se apropie, si nu e singurul caz, si in vietnam s-au mai vazut zombii. Eu de atunci am cercetat si toate sunt din vina acelei boli : Ebola. Si zombii sunt de fapt cannibali care au fost infestati de ebola. Sincer... eu am facut provizii, nu stii la ce sa te astepti. Dar eu sunt sigura. Dupa tot ce mi s-a intamplat. Asta e parerea mea.