| alexalx9777 a întrebat:

Voiam să văd cer părerea pentru o problemă pe care am întâmpinato astăzi. Am fost la bunica și în timp ce făcea de mâncare aragazul a scapa gaz care după un timp se simte. După vreo jumătate de oră în care am stat în bucătărie se simțea puțin miros de gaz am tot deschis ușile am închis și stătea mereu cu gând că să nu se întâmpl de la gândurile negative pe care le aveam că s-ar putea întâmpla ceva putea întâmpla ceva sau chiar de la monoxidul de carbon începeam să mă simt rău să fiu tot mai agitat. Deschideam ușa și geamul le mai închideam și în timp ce mâncam simțeam că mi se taie respirația. Culmea este că doar eu aveam așa ceva pentru că bunica chiar dacă simțea miros de gaz zicea că a fost deschisă ușa s-a aerisit. Am citit apoi pe net despre intoxicațiile cu monoxid de carbon și nu știu dacă sunt adevărate sau nu. Dacă era ceva ce să pățesc făceam pe moment sau se poate întâmpla și în timp?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

În timp nu se poate.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Intoxicatiile cu monoxid de carbon normal ca sunt adevarate. dar in cazul tau nu se pune problema.

| Celest a răspuns:

Nu ti se intampla nimic de la gaze, in plus daca nu a ars nimic nu are cum sa fie monoxid de carbon degajat. Asa ca stai linistit.

| alexalx9777 explică (pentru Celest):

Deci mă simțeam nașpa de la panică și de la gândurile care le aveam din cauza că știam că scapă puțin gaz de la aragaz?

| MihaelaDart a răspuns (pentru alexalx9777):

Ai avut atac de panică!