| Asasinnnn a întrebat:

Buna TPU vrea sa va intreb ceva... Eu joi am facut rubeola crying ..pana pe data ar trebui sa stau in casa? Deoarece este si vacanta :X si as vrea scap cat mai mult. Multumesc pentru intelegere Recompensa va asteapta happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CadeamiarMaseaua a răspuns:

Pai boala tine cam 5 zile dar trebuie sa stai o saptamana in casa sa fii sigur(a) ca a trecut

5 răspunsuri:
| Asasinnnn explică:

"si as vrea sa scap cat mai repede imi" ce scuze de greseala. mam grabit happy

| rousz a răspuns:

Buna! rubeola stiu ca in maxim 4 zile ai scapat de ea cred ca cel mai recomandat este sa consulti medicul de familie! ai grija de tine

| adriana05 a răspuns:

Pai rubeola tine cam o saptamana. un coleg de al meu o avut saptamana trecuta si a stat acasa aprox o saptamana.

| Georgyyyyyyy a răspuns:

Buna....depinde de cum iti va trece. daca stai o sa patamna si iti trece..adica 7 zile. daca nu stai 2 saptamani adica 14 zile..eu una am stat 2 saptamani pana mi-a trecut..consuma multe lichide fructe legume etc si iti va trece!

| Asasinnnn explică:

Va multumesc pentru raspunsuri :* happy. din cate vad aproape mi-au disparut bubitele tongue deci ar mai
trebuie sa astept cateva zile nu?