Nu vreau sa te speri. Dar acum iti scriu foarte sincer. Eu vreau aparat dentar dara am 2 masele cariate puternic. Ca sa-mi pun aparat dentar trebuie mai intai sa imi repar acele masele deci la tine este asa :
1. Nu iti face anestezie. Doar are un ac cu care iti curata acea carie. Acolo nu o sa te doara. Stai linistit. E ca si cum ti-o pileste.
2. Acelasi lucru. tot cu un ac ti-o curata. Acum poate sa te doara sa sa nu te doara. Depinde cat de cariata este. daca te va durea iti va pune otrava acolo ca sa-ti omoare nervul. Iti va lasa la dispozitie o saptamaca ca sa moara acel nerv. Cand iti scoate nervul nu stiu daca te va durea pentru ca eu nu am ajuns inca acolo.
3. Iti face acelasi lucru ca la punctul 2. Ti-o curata. Depinde cat de cariata este si daca acel ac va ajunge la nerv, te va durea, daca nu, nu te va durea.
4. La periaj nu te va durea. Cred ca va folori o substanta speciala.
5. Minim 100 lei.
Eu chiar astazi am fost sa imi scot nervul. dr inaintea mea a fost o femeie care a lesinat de la durere. Eu atunci m-am speriat si am renuntat. Dar stiu ca odata si odata trebuie sa imi inving teama si sa le repar dar nu am curaj.
Sper ca te-am ajutat. Funda?