anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.
Vrea sa va intreb niste lucruri si astept raspunsuri cat se poate de sincere. (sa nu va ganditi ca daca sunt neaparat pozitive primesc funda)
Mi-e frica de dentist. Nu tot timpul( am "toane" daca pot spune asa, stiu, ma gandesc cateodata ca trebuie sa ma duc, nu ma omoara.Dar nu stiu cateva lucruri):
1)Am in fata (intre cei 2 dinti) o carie mica. Nu ma doare de loc si sunt interesata daca ma duc la dentist ce trebuie sa-mi faca, ce fel de anestezie si daca ma doare.
2)Am o mesea cariata care ma doare DOAR CAND DAU DULCE la ea. Ea este putin mai cariata. La fel, ce anestezie, ce imi face si daca ma doare.
3)Am o alta mesea tot mai cariata de cat dintii, dar ea nu ma doare deloc. Ce imi face, ce anestezie, daca ma doare.
4)As vrea un periaj al dintilor, ce substante foloseste, distruge si smaltul dintilor? Doare?
5)Vreau sa stiu cat ar costa fiecare dintre acestea.

PS:V-am spus vreau raspunsuri cat mai sincere, voi testa si raspunsul va primi funda sigur!
Va rog, m-ar ajuta enorm ras[unsul vostru!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| issulove a răspuns:

Nu vreau sa te speri. Dar acum iti scriu foarte sincer. Eu vreau aparat dentar dara am 2 masele cariate puternic. Ca sa-mi pun aparat dentar trebuie mai intai sa imi repar acele masele deci la tine este asa :
1. Nu iti face anestezie. Doar are un ac cu care iti curata acea carie. Acolo nu o sa te doara. Stai linistit. E ca si cum ti-o pileste.
2. Acelasi lucru. tot cu un ac ti-o curata. Acum poate sa te doara sa sa nu te doara. Depinde cat de cariata este. daca te va durea iti va pune otrava acolo ca sa-ti omoare nervul. Iti va lasa la dispozitie o saptamaca ca sa moara acel nerv. Cand iti scoate nervul nu stiu daca te va durea pentru ca eu nu am ajuns inca acolo.
3. Iti face acelasi lucru ca la punctul 2. Ti-o curata. Depinde cat de cariata este si daca acel ac va ajunge la nerv, te va durea, daca nu, nu te va durea.
4. La periaj nu te va durea. Cred ca va folori o substanta speciala.
5. Minim 100 lei.
Eu chiar astazi am fost sa imi scot nervul. dr inaintea mea a fost o femeie care a lesinat de la durere. Eu atunci m-am speriat si am renuntat. Dar stiu ca odata si odata trebuie sa imi inving teama si sa le repar dar nu am curaj.
Sper ca te-am ajutat. Funda?

32 răspunsuri:
| Gabi19971983 a răspuns (pentru issulove):

Suceava, tu?

| issulove a răspuns (pentru Gabi19971983):

Craiova