| nyco2013 a întrebat:

vreau neaparat sa SLABESC! am 12ani, 1, 53 lungime si 61 de kg. va rog mult ajutati-ma, vreau sa slabesc urgent, nu mai suport. va rog ajutati-ma cu niste diete, pot sa tin orice dieta si in plus nu imi plac dulciurile. VA ROG, O DIETA! dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Markyboy1971 a răspuns:

Eu zic sa mai astepti ca atunci cand te vei inalta vei slabi rapid, sau daca vrei sa accentuezi arderea grasimilor pe timp de o zi trebuie sa fac un exercitiu obositor de 4 minute si poti face asta lunea, miercurea si vinerea ca sa nu te epuizezi, site-ul aici http://www.youtube.com/watch?v=ISgxJ4GpSTk aici spune ca cina in 20 min dar o poti face in patru
Spor!

2 răspunsuri:
| yulyanayo a răspuns:

Buna!
Nu te grabi cu dietele ai doar 12 ani, esti inca in crestere, nu vei ramane asa, te poti gandi la o dieta abia pe la 19-10 ani daca vezi ca tot asa aia multe kg. Esti frumoasa asa cum esti, daca la varsta ta incepi cu diete mai tarziu vei regreta pentru ca iti vei da stomacul peste cap, si cand ai sa incepi sa te dezvolti sa te intalti ai sa fii foarte foarte slaba. Ramai asa cum esti. Alti siar dori sa fie ca tine. Ai timp de diete si exerciti pentru slabit. Sau daca chiar vrei asata cel mai bine este sa faci niste exercitii dimineata si seara (seara poti alerga putin). Mult noroc. Funda?big grin

| SLideLO a răspuns:

Uite o pagina super! pe mine m-a ajutat sa slabesc destul de mult. sunt retete delicioase si sfaturi. adminii zic ca nu vor likeuri si ca vor pur si simplu sa ajute, dar eu le-am dat like. ei zic sa le trimitem mesaje cu ce curiozitati avem si ne raspund. eu am pus vreo 5 intrebari si mi-au dat niste raspunsuri foarte bune.inca nu au multe postari dar tot ce au pus e folositor si ti-am zis, poti sa ii intrebi pe ei tot ce vrei. nu stiu daca te ajuta in legatura cu mama ta. sper ca te-am ajutat. chiar iti recomand sa intri si sa ii intrebi ce vrei tu. uite :https://www.facebook.com/profile.php?id=234543670085007&ref=ts&fref=ts