Exista sushi fara peste crud. Mănâncă din ăla că la întrebările alea nu vei primi niciodată un răspuns corect
Vreau să respect rețeta tradițională cu pește crud.
1. Nu ai de unde să știi asta.
2. Dacă știu, îți spun.
3. Nu sunt semne. Doar o analiză de laborator poate decide.
4. Toate sunt de încredere.
Acele infectări menționate pe Internet sunt cazuri foarte rare. Sunt zeci de milioane de porții sushi servite în întreaga lume. La toate sunt câteva cazuri de infectări.
Eu mănânc de câte ori am ocazia, destul de frecvent și nu am pățit nimic.
Personal prefer sushi cu pește necrud.
1. Toate supermarketurile / restaurantele care comercializează produse pe bază de peste crud își asumă riscul ca la un moment dat să apară o neregulă în ceea ce privește siguranța alimentară, astfel de riscuri sunt totuși minime sau destul de reduse.
2. Cred că au chiar obligația ( sau ar trebui )de a informa clientul, dacă acesta întreabă.
3. Poti să te informezi de pe internet mai în amănunt cu privire la acest aspect.
Asta ar insemna sa te duci la laborator cu fiecare portie/bucata de peste crud asuma-ti riscurile daca vrei sa maninci si sa fi fashion in trend cu moda culinara!
Depinde. Nu ai de unde sa stii sigur. Dar un sushi de calitate costa ceva mai mult. Am mancat si din Auchan, din Carrefour si de la diverse restaurante. Nu am patit nimic. Dar recomand de la restaurant cu flux de clienti mare
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: