| ForeverInLove a întrebat:

Vreau sa incerc o diete pentru schimbarea metabolosmului dar am 14 ani si nu stiu daca ar putea sa ma afecteze in vreun fel si daca da rezultate. Voi ce credeti? Dau funda si ce mai vreti voi, fara raspunsuri stupide va rog! Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Kerrigan_Sarah_Louise_1919 a răspuns:

Ai putea sa incerci dieata RAW Vegana pentru o perioada... Iti garantez ca schimbarile metabolismului vor fi numai in bine si daca vrei vreodata sa renunti la ea, nu patesti absolut nimic. Eu am tinut-o strict un an de zile si am slabit vreo 40-50 de kile. E buna si pentru sanatate - mi-au disparut cosurile, nu mai imi miros picioarele, transpiratia. Mai multe detalii gasesti pe http://romaniaraw.freeforums.org/portal.php

1 răspuns:
| 현주 a răspuns:

Recomand dieta doctorului Dukan.Chiar da rezultate.Stiu,e cam greu de urmat, dar merita!