| Dan10079 a întrebat:

Vreau sa intreb ceva: uneori ma mai inteapa inima si alte ori ma inteapa si in partea dreapta la plamani eu cred ca ceva se intampla peacolo si nu este normal deloc ce as putea face?
P.S. Odata m-am dus la medicul de familie si mi-a dat niste analize dar analizele au iesit ca si cum as fi perfect sanatos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DraudeS a răspuns:

Du-te la un medic cardiolog pentru un consult mai detaliat. Este posibil sa ai niste junghiuri intercostale, posibil sa ai niste extrasistole.
Te duci la cardiologie si-ti vor face ei EKG, Ecocord, Holter daca e nevoie, etc. si-ti vor da tratament corespunzator. Atata timp cat durerea nu se reflecta in bratul stang, maxilar si nu este ca o ghiara, sa nu te gandesti la chestii de genul atac de cord, infarct, etc.

Sanatate!

| Dan10079 explică (pentru DraudeS):

Din fericire nu este nicio potrivire cu aceste 3 simptome: durere reflectata in bratul stang, maxilar si acele rare intepaturi nu sunt ca o ghiara.

| DraudeS a răspuns (pentru Dan10079):

Nu ai de ce sa te temi atunci. Mai ales ca esti tanar banuiesc. Daca esti si fumator, bautor de cafeina sau alcool, acele junghiuri sunt normale. Cel mai bine, ti-am spus, consulti un medic cardiolog si rezolvi orice fel de problema. happy

Sanatate!

| Dan10079 explică (pentru DraudeS):

Am 13~14 ani nu fumez nu beau cafe si nici nu consum alcool.

La varsta ta..slabe sanse ai tu pentru a avea probleme cardiace. Cel mai probabil junghiuri intercostale, care sunt total banale si toata lumea a trecut prin ele.

Salut!
Nu pot sa-ti trimit mesaj privat ca nu au trecut 10 zile de cand am contul.
Lasa-mi tu un mesaj cu id-ul tau de YM.

Sanatate!

13 răspunsuri:
| InVisible99 a răspuns:

Mai mult ca sigur ai junghiuri intercostale, iti va da un unguent si niste calmante si-n 2-3 zile esti bine...

| Azµre a răspuns:

Vezi un cardiolog, fă o ecografie fă un ekg nu sta așa.

| JASMYNA88 a răspuns:

Inima nu inteapa. asa am patit si eu, medicul mi-a zis ca e un junghi intracostal. mi-a dat ceva pastile, aulin cred, si am luat 3 zile si de atunci, nu am mai avut probleme. dar totusi daca problema persista mergi sa iti faci o electrocardiograma(ECG). sanatate!

| OtiliaP a răspuns:

Mie mi se intampla la fel! Poate sa se intample din cauza emotiilor, sau a alimentatie (trebuie sa mananci sanatos si sa respecti regimul "de 3 ori pe zi" + o gustare. Nu e cea ce! Sper ca te-am ajutat. P.S. Funda?

| KingOfShadow a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie cand eram mai mic cand faceam un pic de miscare (mergeam vreo 2 km ) incepea sa ma intepe inima sau in partea dreapta dar cu timpul m-am obisnuit si nu ma mai inteapa

| Piticlic98 a răspuns:

Si mie mi se intampla.
Daca fumezi asta e motivu'.
Daca esti adolescent e ceva normal deoarece cresti!

| George2008 a răspuns:

Si eu am patit la fel.ma intepa in partea dreapta si in partea stanga si in spate si mi-am facut analize la inima si la plamani si mi-au zis ca nu am nimic, si ma intepa destul de rau pana cand am luat calciu si acum nu ma mai inteapa deloc. sper ca tot din cauza calciului e si la tine, si sper sa nu fie ceva grav.

| Griggrigore a răspuns:

Eu stiu de pe internet ca-ti creste inima si plamanii.