Du-te la un medic cardiolog pentru un consult mai detaliat. Este posibil sa ai niste junghiuri intercostale, posibil sa ai niste extrasistole.
Te duci la cardiologie si-ti vor face ei EKG, Ecocord, Holter daca e nevoie, etc. si-ti vor da tratament corespunzator. Atata timp cat durerea nu se reflecta in bratul stang, maxilar si nu este ca o ghiara, sa nu te gandesti la chestii de genul atac de cord, infarct, etc.
Sanatate!
Mai mult ca sigur ai junghiuri intercostale, iti va da un unguent si niste calmante si-n 2-3 zile esti bine...
Inima nu inteapa. asa am patit si eu, medicul mi-a zis ca e un junghi intracostal. mi-a dat ceva pastile, aulin cred, si am luat 3 zile si de atunci, nu am mai avut probleme. dar totusi daca problema persista mergi sa iti faci o electrocardiograma(ECG). sanatate!
Mie mi se intampla la fel! Poate sa se intample din cauza emotiilor, sau a alimentatie (trebuie sa mananci sanatos si sa respecti regimul "de 3 ori pe zi" + o gustare. Nu e cea ce! Sper ca te-am ajutat. P.S. Funda?
Mi s-a intamplat si mie cand eram mai mic cand faceam un pic de miscare (mergeam vreo 2 km ) incepea sa ma intepe inima sau in partea dreapta dar cu timpul m-am obisnuit si nu ma mai inteapa
Si mie mi se intampla.
Daca fumezi asta e motivu'.
Daca esti adolescent e ceva normal deoarece cresti!
Si eu am patit la fel.ma intepa in partea dreapta si in partea stanga si in spate si mi-am facut analize la inima si la plamani si mi-au zis ca nu am nimic, si ma intepa destul de rau pana cand am luat calciu si acum nu ma mai inteapa deloc. sper ca tot din cauza calciului e si la tine, si sper sa nu fie ceva grav.