Mersul pe jos, cel putin 30 min in fiecare dimineata, ma refer la un mers putin mai alert si nu o plimbare... abdomenele te mai pot ajuta si tot ce tine de miscare fizica.
Bună!
La 1,63 ar trebui să ai cam 53 de kg.
Învaţă să mănânci draga mea!
Nu te baza pe nu ştiu ce "diete minune",că nu ţine deloc,ascultă-mă!
Evită grăsimile,dulciurile în cantitate foarte mare,înlocuieşte dulciurile cu fructe şi legume proaspete,miere,evită pe cât posibil alimentele preparate industrial,nu fast-food,mâncare gătită acasă.
Şi MULTĂ MIŞCARE!
Nu faci nimic fără mişcare,aleargă, fă curăţenie, mers pe jos, orice numai să te mişti, evită sedentarismul!
Te pup!
Ajut-o pe mama ta sa dea cu aspiratorul, sa stearga geamurile, astea, si sa vezi ca impusti 2 iepuri dintr-un foc: mama fericita iar tu slabita
Nu esti singura care are probleme de greutate. Sfatul meu ar fi sa reduci din mese, sa nu mai mananci grasimi si dulciuri multe, ci mai multe fructe. Pe scurt : tine o dieta pe baza de fructe. Du-te la o sala de fitness, unde instructorul iti poate spune mai mult despre cateva exercitii care te pot ajuta. Succes :*
Salut! Gasesti informatii complete despre slabire pe Sportaholic www.sportaholic.ro
Miscare multa, alergat, bicicleta primavara, vara.Ai grija cu mesele fara dulciuri si fara grasimi, chipsuri, snacksuri si alte d-astea. Poti sa mai ajuti pe acasa daca stai la tara.