| Elide a întrebat:

Bună TPU,vreau să mi pun unghii cu gel,eu nu mi-am pus niciodată,întreb dacă afectează pe termen lung ia unghia naturală,ale mele sunt destul de urate,Adica cuticule desprinse,răni din cauza cuticulelor,am încercat să am grijă eu de ele fără niciun rezultat, afectează lampa aceea cu ceva pielea in timp ca am auzit păreri negative despre toate astea, voi când vă duceți vă dați cu o cremă pentru protecție de razele uv? Spune ți mi părerea voastră

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Afectează.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cred ca stii si tu ca razele UV afecteaza pielea. De aia folosim creme de protectie.
Iar expunerea repetata poate duce la cancer.
Tu ai rani, asa ca riscul e chiar mai mare.

Gelul acela afecteaza unghiile in timp. O singura data am avut pentru un eveniment si m-am lecuit.

Foloseste creme de maini hranitoare si uleiuri pentru cuticule. In timp se vor vindeca, ai sa vezi.