| anonimata123anonim a întrebat:

Buna, TPU!
Vreau sa primesc raspuns de la fete/femei. Am 17 ani, acum 4 zile mi-a trecut ciclul, iar azi mi-a aparut din nou, adica am intrat din nou in perioada de ciclu. Nu mi s-a mai intamplat niciodata asa, inca de la 14 ani am ciclul regulat si imi venea la o luna. Voua vi s-a intamplat? E normal? Ar trebui sa merg la ginecolog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

A merge la un control la ginecolog nu trebuie sa fie o rușine, așa cum am întâlnit pe TPU. Este bine să îți faci un control din 6 in 6 luni pentru prevenirea anumitor probleme de sănătate. Posibil sa ai o dereglare hormonala și asta numai un medic poate să îți dea un răspuns mai bun. Orice dereglare hormonala duce care o problema de sănătate.
Sănătate!

| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca nu se terminase ciclul initial.

| Furnicuta000 a răspuns:

Eu toata adolescenta am avut ciclu neregulat, nu e ceva neobisnuit. Poate tu te referi la sangerarea aceea care mai apare putin dupa ce trece menstruatia abundenta. Si mie mi se intampla sa spun ca mi-a trecut si apoi sa mai am inca o zi sau 2

| anonimata123anonim explică (pentru Furnicuta000):

Am spus ca un ciclu normal de 7 zile s-a terminat, dupa 4 zile am iar ciclu nu e doar o sangerare