anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa pun si eu o intrebare. E normal ca un ciclu menstrual sa aiba 38 de zile iar cand vine sa curga primele 2 zile foarte mult, a 3-a zi normal iar a patra aproape deloc? ce poate fii? e normal sau am ceva afectiune care trebuie tratata? va multumesc si dau fundalaughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Donotdisturb a răspuns:

Ciclul este o data la 30 zile.Menstruatia tine intre 3-5 zile maxim. Daca ai sub 18 ani s-ar putea sa fie niste dereglari hormonale.Ai inceput viata sexuala?

3 răspunsuri:
| BuBu2006 a răspuns:

Cum adica te tine 38 de zille sau vine la distanta de 38 de zile? Nu stiu cat e de normal dar fiecare fata are alt parcurs, dupa mine nu are nimic dar daca esti la inceput pot fii niste dereglari.Fii linistita, dar ca sa fii sigura mergi la doctor! Bafta

| SWEETY777ffff a răspuns:

Este absolut normal ca la inceput sa fie neregulat.In primii doi ani vine de obicei neregulat.Mie mi-a intarziat si 2 luni.Si in legatura cu sangerarea este normal in primele zile vine mai abundent iar apoi spre sfarsit mai putin.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Un ciclu menstrual ar trebui sa aiba sub 35 dezile. daca in mod regulat ciclul tau dureaza 38 de zile, ai o problema hormonala. daca s-a intamplat doar o data, poate fi trecut cu vederea. In rest, fluxul si durata menstruatiei sunt normale.