Daca vrei sa slabesti repede, bea DOAR apa (plata, de robinet), FARA SA MANANCI nimic!
Ai grija insa, sa nu depasesti la o cura peste 7-8 zile, ca slabirea va continua inca atat!
De ce sa bei apa cu vata, mai bine mananci un tricou...
Ai ales doua dintre cele mai tampite moduri de a slabi. Mai era unul, ala cu infometarea.
Bulimia e o boala destul de complicata, s ar putea sa nu mai reusesti sa scapi de ea.
Esti bolnava la cap. Nu exista urgent cand vine vorba de asa ceva. Mergi la psihiatru.
Încearcă 2 mese pe zi, o săptămână.
Mănânci dimineața, mănânci la amiază sau ceva mai târziu. Oricum de pe la 17 să ai timp liber.
Între mese doar apă.
Iar când mănânci mănâncă consistent și sănătos.
Dacă pui și ceva mișcare, super. Merită.
La mine funcționează. Am cu 1.5 kg mai puțin după 6 zile. Și chiar dacă nu va merge tot în ritmul ăsta știu sigur că e o metodă care în timp o să-mi facă bine. (Am mai făcut mai demult.)
Mănânc regulat, îi dau stomacului pauze, timp de digestie suficient + odihnă, mă simt excelent.
Daca vrei sa-ti **** creierii, n ai decat. E posibil sa ajungi o leguma. Tocmai de aia nu e sanatos ca e rapid; corpul nu mai stie ce se intampla cu el. Stabileste-ti o perioada mai lunga de timp, continua cu dieta si vei vedea si rezultatele. Nu mai lua in seama parerea lumii, oricum la majoritatea nu le pasa cu adevarat nici daca mori.
Nu recomand sa faci asta, mai bine faci sport in continuare si ți dieta
Organismul nu rezista pana la nesfârșit.
Daca vrei sa slabesti mai repede fa mai mult sport si mananca fructe si legume
E mult mai sanatos asa, nu incerca alte metode