Bună!
NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum ( respectiv dacă eşti fată sau băiat ), pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.
INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...
Toate cele bune.
Din pacate, foarte multi face aceasta mare greseala. Nu poti slabi prin infometare falsa, ultima masa fiind dupa ora 19 si sarind micul dejun, care trebuie sa fie masa principala! Incearca varianta cea mai simpla, mananca moderat de 4-5 ori pe zi, fara dulciuri, fara paste fainoase, fara alcool si fara prajeluri, iar ultima masa sa fie pana in ora 19. Putina miscare, nu neaparat sala, te va ajuta foarte mult, dar tu stii de fapt toate acestea!
Salut. Fiecare are propriul stil si ritm de slabire. Unii au incercat diete, altii au redus cantitatea de mancare si au renuntat partial la anumite alimente (paine, dulciuri). In ceea ce ma priveste, stimulentul meu principal a fost cu siguranta cantarul, care imi confirma de fiecare data ca merg pe un drum bun. Nu ma infometez, dar am redus din portia de mancare, iar rezultatele se vad. Nu slabesc repede, pentru a da voie organismului sa se acomodeze usor cu noile "conditii". Chiar daca slabesc lent, am garantia ca, daca voi continua astfel, nu am cum sa pun inapoi acele kilograme. Momentan sunt in scadere, dar voi ajunge si la un prag de stagnare, o perioada destul de dificila pentru cei care vor sa vada, totusi, rezultate. Miscare, portii mai mici (fara infometare!), cam asta e recomandarea mea. Vei slabi lent, dar sigur, si te vei simti mai bine.
Buna,
In principiu nu te ajuta. Chiar daca mananci atat de rar, tot nu prea o sa faci mare lucru.
Incearca un nutritionist. Poate sunt in spate si alte probleme. Incepand de la stres, pana la dereglari hormonale.
De regula partea asta cu slabitul presupune sa te lupti cu tine. Si in general mai si pierzi in aceste situatii. Mereu o sa apara o scuza sau altceva ca sa nu tii regimul.
Poate e mai bine sa faci o treaba cu un nutritionist, nu neaparat ca poate iti da niste informatii geniale, ci pur si simplu ca o sa vezi situatia altfel.
In niciun caz nu o sa slabesti daca mananci de 2 ori pe zi si te gandesti intruna ca esti grasa.
In primul rand chestiile astea au legatura cu capul, cu ce gandesti, cu stresul
Cat timp te gandesti ca nu poti slabi n o sa slabesti
Dormi cat trebuie, nu te stresa, fa sport (asta e principala chestie- alearga de 2-3 ori pe sapt 10-15 minute in reprize hiit), papa ce trebuie (nu prajeli, nu sucuri, nu zahar etc.), mananci cate putin si des, daca mananci mult si o data sau astepti sa te infometezi o sa ti fie si mai foame, bea apa in jur de 2 litri, mareste cantitatea de proteine si scade carbohidratii
Buna
Nu numai infometarea te poate ajuta!
Poti manca in limita pe care o simti, nu sa te simti plina ci putin satula... Sau in loc de 1 ditre mese sa mananci niste fructe (mere/pere/struguri / nuci) ca tot a venit toamna!
Pe langa asta bea mai multe lichide de preferabil apa si sucuri naturale
Eu iti urez multa bafta las slabit ..Ciau :*
Bea ceai de urzica cate 3-r cani pe zi. Urmeaza 30 de zile. Lasapane deoparte, si poti sa mananci si iaurt daca iti place ajuta la slabire.Eu am slabit 2-3 kg intr-o saptamana. Sper ca te-am ajutat