| FoundYouLover a întrebat:

TPU! Vreau sa specific aici ca nu am o intrebare care se adreseaza tuturor utilizatorilor TPU, ci doar celor dintre ei care sunt de profesie psihologi, daca e vreunul pe aici.Am o problema si devine din ce in ce mai mare, plang incontinuu si chiar am inceput sa cred ca nu mi se va mai rezolva vreodata.Cand plang fara oprire, cand sunt foarte furioasa.Am cerut ajutor de specialitate, am scris psihologilor din orasul meu, dar nimeni nu vrea sa ma ajute, nici macar nu se obosesc sa-mi raspunda ca sa-mi zica ori ca nu pot, ori ca nu vor sa ma ajute. Am 28 de ani, n-am avut niciodata o relatie si mai si sufar dupa un tip pe care-l iubesc si care mi-a dat doar sex.Ce credeti ca pot face sa-mi gasesc mai repede pe cineva? Va rog, ma puteti ajuta in vreun fel? Sunt foarte deprimata, mai ales ca toata lumea din jur are pe cineva, dar eu nu am.Ce au ei si n-am eu? Lumea din jur imi spune mereu ca sunt frumoasa si desteapta si ca am bani, la ce ma incalzeste, daca vin acasa dupa niste zile foarte grele de munca si sunt tot singura? Nici nu mai suport sa mai vad indragostiti cand ies pe strada, si nu stiu cum se face, mereu apar in calea mea si se saruta, se imbratiseaza, se tin de mana, se privesc frumos, parca-mi vine sa le spun sa aiba putina mila ca unii dintre noi n-au avut si poate nici nu vor avea vreodata asa ceva!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Nu ai incredere in tine..nu stii inca ce vrei, ai mari asteptari de la altii.Trebuie sa ai incredere maxima in tine, sa te iubesti tu si apoi te va iubi si altii.Niciun psiholog nu te va face bine (crede-ma).Mai am un an si voi deveni psiholog si am invatat ca doar TU poti sa te vindeci..propria ta persoana prin multa incredere in tine, prin vointa, putere. Daca ai rabdare vei avea tot ce iti doresti. Daca nu lasi timpul sa treaca. daca timpul tau trece plangand si visand la cai verzi pe pereti...vei fii asa intotdeaua! Ai rabdare si totul vine de la sine

| FoundYouLover explică (pentru Ioannaaaaaaaaaa):

Nu ma pot vindeca singura, am incercat si sa fiu optimista, si sa ma comport altfel si nu am asteptari mari de la altii, ma multumesc cu atat de putin, ceva comunicare, fidelitate, ascultare si sex, dar nu numai sex.E o povara ca sunt frumoasa, toti barbatii isi doresc numai aventuri cu mine, parca as fi o papusa gonflabila.Si ai tu incredere in tine cand ai un tata care toata viata lui a fost violent cu mama ta si s-a purtat mereu urat si cu tine, facandu-te sa crezi ca nu poti face prea multe, m-a facut sa ma simt de parca as fi retardata sau ceva, tot timpul am impresia ca cei din jur imi sunt superiori, ai tu incredere in tine cand toata lumea la serviciu e ocupata sa te invidieze si dispretuiasca ca esti preferata sefilor.Vezi, e usor sa spui: fa asta, dar adevarul e ca daca stiam cum sa fac sa am incredere in mine si sa-mi rezolv problema nu intram aici, sa o postez.

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns (pentru FoundYouLover):

Eu m-am vindecat singura.Am vazut ca toti vor sex de la mine.dar nu le-am dat. Acum am o relatie de 4 ani de zile...nu a vrut numai sex de la mine.Am stiut ce vreau si nu am daruit nimanui nimic pana nu am fost sigura ca este ce trebuie.

| angelcore a răspuns:

Imi pare rau ca simti asa ceva, dar nu este normal sa vrei o relati doar fiindca ceilalti cu una. Dar daca te simti singura, din punct de federe emotional, poti doarte bine sa iti iei un caine sau o pisic. Dar poti foarte bine sa isi la agata, printr-un club, la o terasaa, tot ce trebuie sa faci este sa fi un pic mai indrazneata. Succes si nu iti cobora standardele doar pentru ca nu ai un iubit.

| FoundYouLover explică (pentru angelcore):

Gresesti, nu vreau o relatie doar pentru ca ceilalti au una. Ma deranjeaza totusi sa ii vad impreuna pentru ca imi amintesc ca sunt singura. Sunt mai timida si nu am nici prietene. Am avut, dar toate erau de doi bani, ba nu ma bagau in seama din senin cu saptamanile ca apoi sa sune si sa pretinda ca suntem cele mai bune prietene, ba se combinau cu tipul care stiau ca-mi placea mie. Vreau pe cineva care sa ma inteleaga si sa ma asculte, vreau sa nu trec singura prin bucurii si necazuri, de-asta vreau un iubit.