Salut.
Cred ca am o solutie la problemele tale: practica Qui-gong. Este o tehnica care te relaxeaza si in acelasi timp iti mareste energie spirituala, adica ki-ul (chi-ul) tau. Sper sa te ajute acest raspuns.
Eu nu inteleg daca esti turc bezna la ce mai dai comentarii?
Am vrut sa spun ca nu este nimic in neregula cu tine. Ma mir ca nu ai inteles. Iti sugerez sa nu injuri pe nimeni pe TPU.
Totul depinde de tine, de ceea ce vrei sa faci in viata. vrei sa ajungi la puscarie? atunci continua asa, pana la urma o sa omori sau schilodesti pe cineva si ajungi in puscarie si o sa ai o viata de ratat. vrei sa ajungi la balamuc, ca o leguma? continua asa, si la un moment dat or sa cheme salvarea, or sa te duca la nebuni si or sa-ti dea medicamente sa te calmezi pana o sa ajungi mai mai moale si mai incet ca o leguma. cand te apuca furiile gandeste-te la astea. daca ai ajuns sa pui intrebarea aici inseamna ca iti dai seama ce faci si asta e un lucru bun, inseamna ca te poti controla atunci cand trebuie. incearca sa vorbesti si cu un psiholog, daca aveti la scoala, sau poti incerca sa suni la telefonul copilului, 116 111, este gratuit in romtelecom si cosmote si au program 8-24 in fiecare zi, inclusiv duminica, raspund psihologi la telefon si persoane specializate care se confrunta des cu tot felul de situatii si te-ar putea ajuta cu un sfat in plus, dar partea majora tu trebuie s-o faci, controlul si gandirea, tu detii controlul asupra ta si tu decizi ce sa faci, si nu nervii, da? ai grija de tine, numai bine!
Da pe dracu a chema salvarea
Pai nu te lasi la ei cum te lasi sa-si bata joc de tine sa te fure. Pana la un moment dat da si cand ma enervez ii dau de numa.
In clasa a 8 a am batut o fata i-am dat niste piciare o picat jos nu mi-a facut nimic directoarea. Eu le bag ceva in gura nu ma tem nu ma las.
Am si eu cu cine veni din clanurile interlope
Pa pis pe ei :@
Uite aici :
a) Mania – caracterizata prin:
modificari de dispozitie (excitatie)
modificari de forma a gandirii (grandoare)
tulburari de comportament: energie crescuta si dezinhibitie (ex. cheltuieli exagerate, indiscretii sexuale, familiaritate exagerata)
logoree (vorbire exagerata cantitativ, accelerata si dificil sau imposibil de intrerupt)
scaderea capacitatii de concentrare
scaderea nevoii de somn
b) Depresia – caracterizata prin:
scaderea bunei dispozitii sau lipsa placerii si a interesului pentru orice activitate
- tulburari de somn (insomnie sau hipersomnie)
modificari de apetit si greutate
fatigabilitate (lipsa de energie, oboseala)
scaderea stimei de sine
anxietate (frica fara obiect)
tristete
iritabilitate
culpabilitate
lentoare sau agitatie psiho-motorie
idei de suicid.
Nu stiu cine a zis ca daca ai depresie n-are ce sa-ti faca.
Am fost la pshiholog da degeaba tot asa agresiv, nervos sunt.
Noroc ca am multi prieteni de etnie Roma, sunt cam de 20 17 ani.
Tin minte ca o data i-am chemat in scoala si l-am batut pe ala si pe 3 am dat cu bate in ala pumni.
Nu iert nimic sunt foarte nervos.
Buna,
Iti intelegem situatia si credem ca o discutie cu noi te-ar putea ajuta.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Ba nici aici nu scapam de voi.
Ai nevoie de un psiholog cat mai repede posibil. Iti dau un sfat: cand esti nervos du-te si stai singur pana iti trece. Daca cineva te supara ignora-l si pleaca de acolo. Iti recomand niste bile anti-stres sau niste magneti de aia. Oricum recomand strict un control psihologic si cateva sedinte. Daca nu dispui de bani sau nu poti ajunge la un doctor specializat, iti recomand sa vorbesti cu un preot, pentru ca este un om de nadejde, care o sa-ti asculte toate cele bune si cele rele. Nu trebuie neaparat sa te pui sa te rogi daca nu vrei, doar sa vorbesti cu el ca si cu cineva foarte apropiat. Succes!