| lăngătinemereu a întrebat:

Vreau sa stiu de ce imi curge ceva alb-galbui din vagin de 2 ani de cand mi-a venit menstruatia 12 ani acum am 14 stiti de ce. Multumesc Funda cel mai bun raspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GirlLăvHell a răspuns:

Este o secretie vaginala normala. Daca are cumva un miros neplacut si ai mancarimi, arsuri sau usturimi inseamna ca ai o infectie si trebuie sa te duci la un ginecolog sa-ti prescrie un anumit tratament

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este leucoree, și este și fiziologică.
Mai este gălbuie pe chilot datorită procesului de oxidare!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Este vorba despre secreţia vaginală,este perfect normală,dacă acest lichis este limpede,albicios şi nu miroase neplăcut.
Ţine minte că orice secreţie care
are un miros neplăcut,este vâscoasă, este gălbuie sau mai închisă la culoare, provoacă mâncărimi sau arsuri, toate astea pot fi un semn de infecţie.
Ar trebui să te vadă un medic şi să-ţi recomande tratamentul potrivit.
Dar nu te îngrijora, infecţiile vaginale sunt destul de frecvente şi se tratează uşor.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E perfect normal.
http://healthy.kudika.ro/......rmala.html
Gasesti destul de multe articole pe google despre asta. Dar nu citi prea mult, ca o sa incepi sa ai impresia ca ai o secretie anormala, cand de fapt nu ai.

Stii ce nu pricep? De ce adolescentele din ziua de azi au o reletie asa de proasta cu mamele lor incat nu pot vorbi cu ele despre asta? E cam trist...

| lăngătinemereu explică (pentru anonim_4396):

Pai am intrebat-o mama de ce numi exiplica si a zis ca nu poate ca este rusine sau ceva de genu si i-am zis ca eu ma documentez despre foarte multe locru intime de pe TPU sau site-uri despre sanatate si protectia sexuala.

| lăngătinemereu explică (pentru anonim_4396):

Pai eu am intrebat-o pe mama mea de ce numi explica de plobleme ect si a zis ca ii este rusine sau ceva de genu si i-am spus ca ma documentez de pe site-uri sau cel mai mult pe TPU de diferite chesti.