| Lushian a întrebat:

TPU, Vreau sa va cer un sfat despre batoanele de ingrasat, ajuta la ceva, se cunoaste dupa o perioada? cat timp ar trebui sa ei pentru cinci kg? s-au pastile de ingrasat? ce imi recomanda-ti? in afara de mancare, ca asta am eu grija, dar degeaba! Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Zenithf a răspuns:

N-ai gasit purcel de craciun? Ce aveti toti cu ingrasatul? Vrei poate sa iei in greutate, ceea ce nu inseamna acelasi lucru. In primul caz, stai ca tot americanu' in fata TV-ului sau calculatorului, rontai toata ziulica cipsuri, hot-doguri, hamburgeri si alte prosti si te trezesti in curand ca arati ca omuletul Michellin, ca tensiunea arteriala este mai mare decat presiunea din instalatia hidraulica a unui excavator samd.
Daca vrei sa iei, frumos, in greutate, atunci trebuie sa ai grija sa ai o dieta completa, sanatoasa, si sa faci un sport sau alta activitate fizica moderata.