| cristianno a întrebat:

Vreau sa va intreb, am 15 ani 1, 66 cm si 62 Kg am burta nu reusesc sa fac patratele deci zic ca e vremea sa slabesc desii alti zic ca nu e nevoie, vreau sa stiu ce regim ar trebui sa tin, ca pe net vad multe porcarii cel mai bun sfat e al unui prieten nuhappy. Vreau sa imi spuneti ce si cand sa mananc si ce sporturi sa fac, vreau sa mentionez ca dimineata pana in 11 nu mananc si de la 11-12 mai rar de 2 ori pe saptamana maxim deoarece nu am timp dorm foarte mult si merg la scoalla, si vreau sa mai specific ca in fiecare Luni, Miercuri, Sambata merg de la 9:00 la 12:30 la box acolo fac incalzirea de alergarea de 1 Km + eforul care il fac in ring + ridicarea greutatilor flotari abdomene etc, vreau sa mai specific ca sunt un impatimit al dulciurilor si mananc foarte multa paine la o masa ex la 2 oua mananc 2 felii de paine feliata mare.Pe scurt cum pot slabi in 1-2-3 lunii tinand cont de toate cele de mai sus, vreau sa ajung la o greutate stiu si eu de 45-50 kg stiu ca vi se pare mult 3 luni dar nu vreau nici sa fiu infometatlaughing. Ma scuzati pentru neclaritati si ca ma complic atat vreau sa fiu foarte specific.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Dacă slăbești prea repede, o să îți atârne pielea, ca la babe, că pielea nu se strânge așa repede și vei fi dizgrațios, ani de zile!

Deci trebuie slăbit încet și mereu!

Pe lângă exerciții fizice, și mișcare: „ înot, baschet etc.", trebuie să și mănânci alimente cu aport caloric mic, adică verzături, legume, și fructe și sa consumi mai puțin alimente cu aport caloric mare ( unt, untură, slană, carne foarte grasă, nuci etc. ).

| HVI a răspuns:

Box-ul te mentine in forma, dar nu te ajuta sa slabesti. Dubleaza distanta alergata, fa si fotbal, da-te e bicicleta si nu mai abuza de dulciuri. O sa reusesti.

| florinelh a răspuns:

Manca normal adica 3 mese p zi da nu ca diliu. si bea foarte multa apa.