anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa va intreb ce inseamna daca te mananca sanii? Pe mine ma mananca de ieri sanul drept iar ieri m-am culcat la 23:10 si m-am trezit pe la 4:44 ca ma mancau. Vreau sa mentionez ca am 12 ani.Ce sa fac? Vreun sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te apropii de pubertate. Mai tarziu te vor si durea.

| corbulalbrosu a răspuns:

Senzatia de prurit (mancarime) si uneori si de o senzatie mai mica sau mai intensa de durere, apare din cauza intinderii dermei si epidermei. Esti la varsta la care sanii tai incep sa-si mareasca volumul ceea ce determina intinderea peste limita a celulelor din componenta pielii care le acopera. Ai putea folosi o crema cu efect emolient, (pentru a le da moliciune, suplete si luciu) si hidratant, nimic altceva. Multa sanatate!

| untu a răspuns:

Este posibil sa fie din cauza problemelor hormonale (pubertate), poate fi din cauza alergiei la sapun si detergent, poate fi din cauza materialelor din lenjerie sau sutien, poate fi din cauza caldurii si transpiratiei! Se recomanda sa faceti o baie calda seara inainte de culcare!

| Clorox a răspuns:

Este din cauza caldurii si a transpiratiei! Mai ales seara cand dormi te apuca, nu?

| Vanessa87 a răspuns:

Da seara