Hm te-ai gandit de 2 ori inainte sa faci asta? Est foarte periculos sa iti bagi degetele pe gat si sa iti provoci vomă, thoamne.
Nu cred ca o sa iti dea un raspuns gen:"bravo tine-o tot asa", eu te sfatuiesc sa iti faci timp pentru sport combinat cu o dieta. Nu as risca in locul tau sa ajung bulimica. Nu iti trebuie foarte mul timp. Uite aici cateva articole: http://divalife.ro/category/dieta
Sper ca te am ajutat, funda?
Este foarte periculos, sistemul tau digestiv va avea de suferit. Ceea ce vrei tu sa faci are un nume: bulimie.
Daca stomacul tau nu digera bine mancarea, ar trebui sa mergi la medic, nu sa iti provoci singur/a voma si problema se va rezolva fara sa ai si mai mult de suferit.
Inceteaza sa faci asta pentru vei avea o obisnuinta dupa si te vei imbolnavi foarte des. mai bine solocita un doctor si vezi ce e de facut.
Din puncul meu de vedere, este foarte periculos. Eu zic sa te gandesti de mai multe ori inainte sa faci asta. Probabil ai un motiv intemeiat, nu ai chef sa mergi la scoala, sau altceva. Dar gandeste-te si la sanatatea ta :*
Anonimu161997 întreabă: