| Arrribaa a întrebat:

Vreau sa va intreb ceva : daca nu mananc deloc dulce, zahar, paine, alimente grase etc.; nu mananc dupa ora 18 si fac in fiecare seara exercitii fizice intense sunt sanse cam intr-o saptamana sa slabesc vreo 3-4 kg?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Asa repede nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, se poate.
Daca reduci drastic alimentele de care ai spus si faci mult sport. Dar cat de repede slabesti, tot atat de repede le vei pune la loc. Ca sa slabesti sanatos si sa te tina ai nevoie de cateva luni pana la un an, nu se face de pe o saptamana pe alta.

| RAY a răspuns:

Imagineazati ca alea 3, 4 kg sunt mii de calori cum le arzi asa repede?

| Vizireanu_Diana_1997 a răspuns:

Da,slabesti,eu am slabit 4 intr-o saptamana, dar nu prea mancam nimic (stiu ca nu e bine )

| Felys a răspuns:

Da,se duce apa din corp, ca doar nu pleaca grasimea asa repede, in urmatoarea saptamana daca nu mai tii regimul vei constata ca apar la loc kg pierdute anterior

| onasis1961 a răspuns:

Da este posibil! Dar ai grije ca scaderea brusca-n greutate face rau organismului.

| Anda_1113 a răspuns:

Da.Mananca numai fructe si legume verzi (spanac, varza). Pune numai o lingura de ulei in salata.Boluri cat mai mari.O masa din fructe este de cel putin 5 bucati (5 mere, 5 banane, etc). Bafta!
Poti manca dupa ora 18, dar mancaruri usoare(salate, fructe).