| marius91000 a întrebat:

Vreau sa va intreb "Daca am luat L-carnitina" timp de 1 luna si am slabit cam 6-7 kg, exista riscul sa ma ingras din nou (mentionez ca mergeam la fitnes, iar de cand nu mai consum ma duc dar fac doar abdomene si flotari)! Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pearsonman a răspuns:

Nu te speria de ideea ca odata daca te lasi de supliment sau de sala te ingrasi, nu este intru-totul adevarata.Te vei ingrasa la loc daca vei duce o alimentatie plina de excese fast food dulciuri. Poti manca cand ai pofta o pizza desigur imparte-o cu prietena prietenul nu te lacomi la dulciuri sau paine.Eu in locul tau acum as pune un pic de masa musculara as merge la sala as face masa 2-3 saptamani, te vei ingras aumpic adica te vei umfla un pic iar apoi m-as defini pentru a obtine renumitele patratele, bila bicepsuluilaughing. Vreau sa te felicit pentru kilogramele date jos, asta a insemnat cel mai probabil o alimentatie mai sanatoasa un pic si antrenamente regulate! incearca acum sa te bagi pe proteine si continua sala, ar fi mare pacat!

3 răspunsuri:
| vladEUS a răspuns:

Continua cu exercitii regulat si nu manca foarte mult si ai sa-ti pastrezi silueta.

| myiau a răspuns:

Daca te mentii de gimnastica, si ai o alimentatie echilibrata nu.dar ai grija kilogrmele pot reveni daca revii la vechiile obiciuri

| Cosmin86 a răspuns:

Daca bagi shaorma cu de toate, cola, bere si alte chestii de genul normal ca e riscul sa te ingrasi din nou happy
Altfel stai linistit.