E o scurgere normala, cam al un an dupa ce incepi sa ai scurgerea aia iti vine.
Hei.
"Chestia cremoasa alba" pe care o numesti tu asa, se numeste de fapt "secretie vaginala" si este ceva normal. Nu trebuie sa te panichezi, pentru ca toate fetele au avut-o inainte de menstruatie. Daca acum a inceput sa-ti vina, pe la 14 ani iti va veni si ciclul.
Numai bine si nu te speria!
E vorba despre candidoza.Du-te la ginecolog, e cel mai bine.Fii fara frica, toate trecem prin asta!
Mda... faci u misto de noi da e cam naspa si nu suntem scarboase mersi mult fetelor:X:X:*
Pai chestia aia alba tuturor fetelor ne vin ca esti pe rosu ca nu esti. Nu te speria e ceva normal toate fetele au acel lichid alb.
Pai eu am 12 ani si crema aia albicioasa,de fapt cand iti curge acest proces se numeste scurgere vaginala si e...o chestie care te anunta si te pregateste pentru ciclu.e normal dar de durerea rinichilor cred ca te durea de fapt jos(daca intelegi) pentru asa se intampla. mai sunt multe simptome de maturizare cum ar fi:cresterea umerilor si a soldurilor,dureri de spate,scurgeri vaginale,cuclul,spm(adica sindromul premenstrul,cam cum te-au durut pe tine,,rinichii".nu te speria fiindca asta arata ca in curand iti va veni ciclul),cresterea parului pubian si la subrat,cresterea sanilor,schimbarea staarilor emotionale(o sa plangi din nimic, te enervezi din nimic cam cum fac si eu).NU ITI FACE PROBLEME ASTA ESTE DEZVOLTAREA CORPULUI ORCAREI FETE.a si sa nu uit daca faci vreo infecti vaginala atunci du-te la docto(depistezi cel mai usor cam scarbos da stiu... daca,, crema aia alba" miroase urat ) si daca nu ti-a venit ciclul pana la varsta de 16 ani.