| Faraway a întrebat:

vreau sa va zic ca aproape 3 zile ma cam durut de sub brat deasupra sanului..si acum ma mai doar dar nu tare...si dimineata mi se pare ca parca era putin amortita poate si din cauza ca dorm pe burta.dar asta se inampla ma incordam. miscam mana parca aveam o vena intoarsa sau nu stiu cum sa va zic. ar cred ca din cauza ca iubitul meu s-a apasat putin pe mine ca altfel nu vad de ce m ar fi durut asa credeti ca as putea pati ceva? cancer doamne fereste am aproape 17 ani. si daca mi-am inceput viata sexuala este mai posibil?-s sper sa nu si sa fie prostii in capul meu din cauza fricii. va multumesc mult anticipat va pup

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Anonima264 a răspuns:

Salut!
Eu una cred ca s-ar putea sa fi apasat putin pe tine...dar ca sa fii mai sigura mergi la medicul tau de familie!