| Robtzelu a întrebat:

Buna TPU vreau sa va zic ceva poate ma puteti ajuta... Seara ma culc pe la 12:00 asa imi este somnul de cand ma stiu sa mentionez ca am 14 ani asa si dimineata ma trezesc devreme pe la 7:00 sau 8:00 si nu e insomnie sau stres si obosel c ce stres sau oboseala sa am eu la 14 ani dar asa mi-am format somnul ma culc la 12:00 sera ma trezesc pe la 7:00 8:00 dimineata iar eu as vrea sa ma culc la aceiasi ora adica 12:00 si sa ma trezesc pe le 9:00 sau chiar 10 :00 cum sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| kscorpio a răspuns:

Nu ai ce sa faci. Asa ai tu metabolismul. Probabil ca nu ai nevoie de mai multe ore de somn. 7-8 ore de somn iti sunt de ajuns. Totusi incearca sa adormi macar cu o ora mai devreme ca somnul de pana la 1-2 noaptea e cel mai odihnitor. Si ai sa vezi ca tot la 7-8 te vei trezi, dar cel putin mai ai o ora in plus de somn.

2 răspunsuri:
| MineIsLikeABridge a răspuns:

Pai consumati energia, prin sport, dar nu de genu : datul cu rolele, bicicleta. Ar trebuii sa inoti sau sa faci culturism, eu am 15 ani si ma culc tot la ora 12 : 00 din cauza calduri si ma trezesc obligat la 8:30, dar inainte de sa fac culturism ma trezeam la 7 fiindca stateam toata ziua pe pc sai mai pe la un coleg

| Robtzelu explică:

Mutumesc pentru raspuns poate ai dreptate asa am metabolismul si ma satur din mai putine ore de somn happy