NU la "Dragoste si Sex"!
NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate, deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!
Să-ţi răspund şi la întrebare : tu ai nevoie de RĂBDARE ( care NU se găseşte "de cumpărat" ) şi de multă mişcare ( eventual să nu mai consumi multe dulciuri şi mâncare de top fast food ).
Toate cele bune.
Pentru a avea tate mari, roaga un prieten sa-ti traga de ele de trei ori pe zi, timp de trei luni de zile. Daca esti nemultumita de efectul obtinut, mareste frecventa.
Poti consulta un nutritionist pentru a slabi.iar la partea a doua nu prea cred ca are cineva ceva sa-ti dea sa-ti vina ciclul.cu sanii poate rezolvi dar cu ciclul nu prea cred.Bafta
Prima parte consulta un nutritionist, v-a stii ce sa-ti spuna, a doua parte cu ciclul. iti vine cand te maturizezi. cand ti se dezvolta organismul. poate sa-ti vina si la 15-16 ani. depinde de organism. Marirea sanilor. crede-ma nu vrei. pana la urma ai 14 ani si sanii cresc frumosi de la sine. nu trebuie sa le faci ceva. Bafta, daca te-am ajutat!
dobrin1019 întreabă: