anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU, Vreau si eu ceva pe bază de plante big grin 1- ceva pentru slabit, si 2- ceva care te dezvolta mai repede adica eu nu am tate asa de marii si vreau sa le am mai mari si, ceva care sa iti vina ciclul am 14 ani si nu mi-a venit ciclul si vreau sa ma dezvolt mai repede cine imi explica si imi spune dau fundita si vot multumesc :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU la "Dragoste si Sex"!

NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate, deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!

Să-ţi răspund şi la întrebare : tu ai nevoie de RĂBDARE ( care NU se găseşte "de cumpărat" ) şi de multă mişcare ( eventual să nu mai consumi multe dulciuri şi mâncare de top fast food ).

Toate cele bune.

| neutrino a răspuns:

Pentru a avea tate mari, roaga un prieten sa-ti traga de ele de trei ori pe zi, timp de trei luni de zile. Daca esti nemultumita de efectul obtinut, mareste frecventa.

| uncas a răspuns:

Poti consulta un nutritionist pentru a slabi.iar la partea a doua nu prea cred ca are cineva ceva sa-ti dea sa-ti vina ciclul.cu sanii poate rezolvi dar cu ciclul nu prea cred.Bafta

| BiggestNoob a răspuns:

Fa sex anal iti va creste garantat daca vrei te pot ajuta eubig grin

| AnDreEuTtzA a răspuns:

Prima parte consulta un nutritionist, v-a stii ce sa-ti spuna, a doua parte cu ciclul. iti vine cand te maturizezi. cand ti se dezvolta organismul. poate sa-ti vina si la 15-16 ani. depinde de organism. Marirea sanilor. crede-ma nu vrei. pana la urma ai 14 ani si sanii cresc frumosi de la sine. nu trebuie sa le faci ceva. Bafta, daca te-am ajutat!