| ste3fFy a întrebat:

vreau si eu curi de slabire am 14 ani 50 kg si 1, 70 pls dau funda cure de slabire care sa ma ajute sa slabesc pana in vara care vine vreau sa ajung la 43 de kg
DAU FUNDA love struck

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

La varsta ta cel mai bine e sa faci sport! Dietele in majoritatea cazurilor,(daca nu sunt tinute cum trebuie)sunt foarte nocive pentru. organism! Si mai este necesara o alimentatie bogata si diversificata, care sa fie preponderent saraca in calorii.Adica:Legume,Fructe,Lactate si branzeturi, Carne alba, Peste si Pasare! Multa Sanatate si Bafta!

| rukimika a răspuns:

Poftim, la tine diferena e de 20, de ce vrei sa slabesti?, eu am 55kg, si 1.60, si nu sunt grasa, dar tu.Si inca vrei la 43 de kg.Sory fato.Ramii asa cum esti.

| Mende a răspuns:

Nu mai manci dupa 5 seara si pe timpu zilei manci salate si fructe (banane, mere etc) daca ai putea sa mai alergi si vreo 4-5 ture de stadion pe fiecare seara e perfect.nu ai nevoie de sala sau de pastile.